Източник lamqta.comОвен Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални

...
Източник lamqta.comОвен Много подходящ ден за работа, а на Вашите професионални
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Три от зодиите ще преживеят големи загуби! Една ще бъде атакувана от крадци

Източник lamqta.com

Овен
Много подобаващ ден за работа, а на Вашите професионални триумфи може единствено да се завижда. Вероятно е покачване в службата, а е допустима и появяването на нови забавни задачки. Не разчитайте на внезапно повишение на приходите, само че през днешния ден създавате база за своето бъдещо материално благоденствие. Сложно ще се шодреждат връзките с новите познати. Възможни са различия в трудовия колектив или в компания от другари. В фамилията пък връзките ще бъдат изцяло хармонични. Важното е, да запазите верността към своите правила, само че и от околните не изисквайте незабавни и грандиозни поромени в мирогледа. Влюбените през този ден може да обсъдят значими въпроси, като избегнат разправиите.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.
 

Близнаци

Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се желае....
 

Рак

Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!
 

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 

Везни

Има възможност денят да Ви донесе неприятни сърпрайзи. Отношенията Ви със старите съдружници ще се объркват и ще се наложи незабавно да организирате нови връзки, а вероятността за неточности при избора на сътрудник е доста огромна. Не са изкючени проблеми с държавните инстанции и контролиращи организации в близко време. Внимавайте с движимостите си: може да загубите нещо скъпо, или да станете жертва на обир. Не е желателно да посещавате пазари, гари и други сходни места. Ако планирате да прекарате вечерта с обичания човек, най-добре ще е, да си останете в къщи.
 

Скорпион

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия обичан човек, даже той да постави всички вероятни и невъзможни старания с цел да промени обстановката. Тя ще се промени единствено при положение, че Вие мощно поискате това, и насочите много старания за осъществяване на това предпочитание.
 

Стрелец

Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това.
 

Козирог

Днес много мощно ще се паникьосвате, и това ще бъде най-вече за незначителни неща. Нищо съществено не заплашва нито Вашия обичан човек, нито връзките Ви с него. Притеснителна е единствено Вашата суматоха, която има в действителност разрушителна мощ. Струва ли си?
 

Водолей

През този ден материалните и професионални въпроси ще бъдат най-актуални. Трябва да извършите спомагателен акцент на приходите от служебна активност и осъществяване на ежедневни отговорности, включително и управителни. Днес ще можете самоуверено да изразходвате спестяванията си, в случай че са съобразени с опциите, и че няма да нарушите някакви правила. Възможни са удачни придобивки вкъщи. На тази основа връзките с родителите и децата може да станат по-топли. Някои разноски ще бъдат непредвидени.
 

Риби

Благоприятен ден за търсене на съдружници и помощници, за водене на договаряния и за сключване на контракти за съдействие. Много сте прозорливи и по тази причина вършиме рационални и действителни проекти, които няма да е мъчно да реализирате в живота. Много прекрасен ден за договаряния с авторитетни хора, евентуални вложители и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте съумели да се затъжите. Ще Ви зарадва известие, получено от друго обитаемо място. Възможно е малко само че прелестно пътешестване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР